088 990 98 03
ma t/m vr van 9.00-18.00 uur

Witte Kruis evenementenzorg zakelijk partner netwerk Topsport Amsterdam

De medewerkers van Witte Kruis Evenementenzorg bieden ondersteuning op diverse evenementen en sportwedstrijden in Amsterdam, onder andere in de Johan Cruijff Arena, het Olympisch stadion, de van Dam tot Dam Loop en bij de Marathon van Amsterdam. Daarom is Witte Kruis evenementenzorg sinds dit jaar ook zakelijk partner geworden van Topsport Amsterdam. Topsport Amsterdam verbindt het bedrijfsleven met de topsport. Mede dankzij de zakelijke partners kunnen zij talentvolle sporters en verenigingen het podium bieden dat zij verdienen.

Het netwerk komt meerdere keren per jaar bij elkaar op business en sportevents. Soms om naar het inspirerende verhaal van bijvoorbeeld een olympiër te luisteren, soms om zelf te sporten en natuurlijk om de topsportevenementen in Amsterdam een warm hart toe te dragen.

Vorig jaar ondertekenden Marcel van Pijkeren (Commercieel Directeur Witte Kruis) en Frank Thewessem (Algemeen Directeur Topsport Amsterdam) de samenwerkingsovereenkomst.
Vorig jaar ondertekenden Marcel van Pijkeren (Commercieel Directeur Witte Kruis) en Frank Thewessem (Algemeen Directeur Topsport Amsterdam) de samenwerkingsovereenkomst.

Meer weten? Zie: https://topsport.amsterdam/

 


Vacatures

Algemeen manager Evenementenzorg Bekijk de vacature en meld je snel aan!

direct offerte

Direct een offerte aanvragen? Wij reageren binnen 2 dagen!

Direct contact:

Direct contact?Ons team staat voor je klaar!
088-990 98 03
evenementenzorg@wittekruis.nl

Zij kozen voor Witte Kruis Evenementenzorg

Dit zijn klanten van ons gewend