088 990 98 03
ma t/m vr van 9.00-18.00 uur

Witte Kruis Evenementenzorg Medical Supplier van KNAF

Witte Kruis Evenementenzorg als voorkeurspartij aangewezen voor evenementenzorg bij autosportevenementen


Het Witte Kruis mag zich in 2020 officieel Medical Supplier van de Knac Nationale Autosport Federatie (KNAF) noemen. Met deze samenwerking bundelen beide partijen de krachten om te blijven investeren in een kwalitatief hoogwaardige medische dienstverlening op autosportevenementen. De hulpverleners van Witte Kruis Evenementenzorg worden dit jaar op grote schaal door de KNAF bijgeschoold op autosportspecifieke vaardigheden. Daarmee is
Witte Kruis Evenementenzorg als Medical Supplier van de KNAF een waardevolle toevoeging voor alle evenementenorganisatoren in de autosport.

De grootste ambulancedienst van Nederland

Witte Kruis is de grootste ambulancedienst van Nederland en staat voor zeer hoge kwaliteit hulpverlening op evenementen en festivals. Witte Kruis Evenementenzorg zet voor haar hulpverlening gespecialiseerde ambulanceverpleegkundigen, artsen en EHBO-ers in die werken volgens de recent vastgestelde veldnorm Evenementenzorg. Alle hulpverleners van Witte Kruis die actief zijn in de autosport hebben een speciale training van de KNAF gevolgd toegespitst op de medische hulpverlening in de autosport.

Deze training wordt gegeven door KNAF-instructeur Björn Vos. Hij is leider-extricationteam van het Circuit Zandvoort.  Vos: ,,Medisch personeel is vaak niet op de hoogte van specifieke autosportzaken zoals een vijfpuntsgordel of een Head and Neck support systeem (H.A.N.S.) wat bedoeld is om bij een crash de krachten die hoofd en nek van de coureur te verwerken krijgen te beperken. Door het volgen van de specialistische training zijn de hulpverleners toegerust om alert te handelen op de verschillende circuits”

Witte Kruis Evenementenzorg Medical Supplier Knac Nederlands Autosport Federatie

Hulpverlening op evenementen en festivals

Witte Kruis Evenementenzorg voorziet bezoekers en medewerkers van evenementen van adequate Eerste Hulp en medische zorg. Met ruim 35 jaar ervaring in de zorg staat de grootste ambulancedienst van Nederland garant voor hoogwaardige kwaliteit van acute hulpverlening. Het team van gekwalificeerde professionals bestaat uit ambulancemedewerkers en artsen in actieve dienst. Daarnaast beschikt Witte Kruis Evenementenzorg over gekwalificeerde EHBO-ers met aanvullende specialisaties. Hulpverleners die zich elke dag met passie inzetten voor het verlenen van goede zorg.

Meer informatie: https://www.knaf.nl/nieuws/algemeen-nieuws/knaf-kiest-voor-inzet-medisch-specialisten-in-autosport 


Vacatures

verpleegkundige Evenementenzorg Bekijk de vacature en meld je snel aan!

direct offerte

Direct een offerte aanvragen? Wij reageren binnen 2 dagen!

Direct contact:

Direct contact?Ons team staat voor je klaar!
088-990 98 03
evenementenzorg@wittekruis.nl

Zij kozen voor Witte Kruis Evenementenzorg

Dit zijn klanten van ons gewend