088 990 98 03
ma t/m vr van 9.00-18.00 uur

Jan-Pieter Slijkhuis te gast in Podcast 3FM over EHBO op evenementen en festivals

Wat gebeurt er in de EHBO tent op evenementen en festivals? Wat maken de EHBO-vrijwilligers en zorgprofessionals (o.a. artsen en ambulancepersoneel) allemaal mee tijdens een evenement of festival?

Welke soorten drugs wordt er allemaal gebruikt door de bezoekers en hoe ga je daar als EHBO-er / zorgprofessional mee om? Wanneer is het verstandig om EHBO en medische hulpverlening in te huren voor een evenement, sportwedstrijd of festival?

Het is allemaal te beluisteren in de nieuwe podcast ‘unseen heroes’ van 3FM. Onze collega Jan-Pieter Slijkhuis is onlangs uitgenodigd in de studio van 3FM in Hilversum. In de podcast vertelt hij aan interviewster Vera Siemons over het uitdagende en boeiende vak van hulpverlener en EHBO-er op evenementen en festivals. Never a dull moment!

Ambulancemedewerker Jan-Pieter Slijkhuis vertelt bij 3FM over EHBO partydrugs en hulpverlening op evenementen en festivals
Jan-Pieter Slijkhuis te gast bij 3FM voor podcast unseen heroes over EHBO op evenementen en festivals

Beluister de podcast unseen heroes hier: https://www.npo3fm.nl/vera-on-track/nieuws/390439-van-blaren-tot-teveel-paddo-s-dit-is-wat-de-ehbo-tegenkomt-op-festivals


Vacatures

verpleegkundige Evenementenzorg Bekijk de vacature en meld je snel aan!

direct offerte

Direct een offerte aanvragen? Wij reageren binnen 2 dagen!

Direct contact:

Direct contact?Ons team staat voor je klaar!
088-990 98 03
evenementenzorg@wittekruis.nl

Zij kozen voor Witte Kruis Evenementenzorg

Dit zijn klanten van ons gewend