088 990 98 03
ma t/m vr van 9.00-18.00 uur

Samenwerking met Circuit Zandvoort met drie jaar verlengd

Circuit Zandvoort heeft de samenwerking met Witte Kruis Evenementenzorg met drie jaar verlengd. Witte Kruis Evenementenzorg zal op het circuit Zandvoort zorgen voor professionele medische ondersteuning tijdens nationale en internationale autosportevenementen, trackdays, en diverse andere sportevenementen.

Deze verlenging benadrukt het vertrouwen van Circuit Zandvoort in Witte Kruis Evenementenzorg als partner die in staat is om hoogwaardige medische diensten te leveren bij al hun evenementen. De flexibiliteit en stabiliteit van Witte Kruis zijn van grote waarde voor het circuit en deelnemers aan de evenementen.

Onder de overeenkomst zal Witte Kruis Evenementenzorg een breed scala aan medische professionals leveren, waaronder gekwalificeerde ambulancechauffeurs, ambulanceverpleegkundigen en gekwalificeerde artsen. Deze medische teams zullen cruciale rollen vervullen, variërend van het bieden van medische hulp ter plaatse, Exctrication, tot het bemensen van de Medical Car.

Robert van Overdijk, directeur van Circuit Zandvoort: “De veiligheid van onze deelnemers en toeschouwers staat voorop bij al onze evenementen. Witte Kruis Evenementenzorg heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn die voldoet aan de hoogste normen van medische zorg. We zijn verheugd om onze samenwerking voort te zetten en kijken uit naar nog vele succesvolle evenementen samen.”

Witte Kruis Evenementenzorg is eveneens verheugd over de voortzetting van de samenwerking. Marcel van Pijkeren, commercieel directeur van Witte Kruis : “We zijn trots om onze samenwerking met Circuit Zandvoort te verlengen en om bij te dragen aan de veiligheid op het circuit. Onze teams staan klaar om hoogwaardige medische zorg te bieden bij alle evenementen, en we kijken ernaar uit om samen te blijven werken aan het succes van Circuit Zandvoort.”

Met de verlenging van deze samenwerking kunnen deelnemers en toeschouwers van evenementen op Circuit Zandvoort blijven rekenen op de deskundige medische ondersteuning van Witte Kruis Evenementenzorg, wat bijdraagt aan een veilige en plezierige ervaring voor alle betrokkenen.

Meer informatie over ons werk op circuit Zandvoort? Zie: https://www.circuitzandvoort.nl/medische-dienst/


Vacatures

verpleegkundige Evenementenzorg Bekijk de vacature en meld je snel aan!

direct offerte

Direct een offerte aanvragen? Wij reageren binnen 2 dagen!

Direct contact:

Direct contact?Ons team staat voor je klaar!
088-990 98 03
evenementenzorg@wittekruis.nl

Zij kozen voor Witte Kruis Evenementenzorg

Dit zijn klanten van ons gewend