088 990 98 03
ma t/m vr van 9.00-18.00 uur

veldnorm evenementenzorg

In de Veldnorm Evenementenzorg (VNEZ) staan de randvoorwaarden voor goede evenementenzorg omschreven. Goede zorg is de juiste zorg op het juiste moment, op de juiste manier, aan de juiste persoon om de best mogelijke resultaten te behalen. Kwaliteitszorg omvat de volgende aspecten: veiligheid, effectiviteit, patiëntgerichtheid, tijdigheid, efficiëntie en onpartijdigheid.

Het vastleggen van een formele standaard bevordert de kwaliteit van zorg en reduceert de kans op het maken van fouten. Bevoegd- en bekwaamheden van evenementenzorgverleners zijn in de VNEZ vastgelegd.

De Veldnorm Evenementenzorg omvat alle eerste hulp en medische zorg die op evenementen georganiseerd ingezet wordt. Evenementenzorg heeft als doel effectieve zorg te verlenen eventueel in afwachting van reguliere zorgverleners. Goede evenementenzorg sluit naadloos aan op de reguliere zorgketen.

Evenementenzorg is maatwerk en de ingezette zorg dient te zijn afgestemd op de risicoanalyse en het daarbij behorende risicoprofiel, evenement-, terrein- en publiekspecifieke factoren.

Met de VNEZ wordt een beschrijving van goed professioneel organisatorisch en medisch handelen bedoeld, dat breed gedragen wordt door evenementenzorgorganisaties en relevante beroepsgroepen.

Meer informatie?
evenementenz.org


Vacatures

verpleegkundige Evenementenzorg Bekijk de vacature en meld je snel aan!

direct offerte

Direct een offerte aanvragen? Wij reageren binnen 2 dagen!

Direct contact:

Direct contact?Ons team staat voor je klaar!
088-990 98 03
evenementenzorg@wittekruis.nl

Zij kozen voor Witte Kruis Evenementenzorg

Dit zijn klanten van ons gewend