088 990 98 03
ma t/m vr van 9.00-18.00 uur

Rosidal zwachtel

Wat is een Rosidal zwachtel?

Voor een effectieve behandeling van oedeem heb je een zwachtel nodig die goed rekbaar is maar toch voldoende druk uit kan oefenen. Een Rosidal korte rek zwachtel is hiervoor erg geschikt. Een Rosidal zwachtel is eenvoudig goed aan te leggen en kan lang blijven zitten. Maar het verhelpen van oedeem is niet de enige toepassing waarvoor Rosidal zwachtels geschikt zijn. Ook bij sport- en andere blessures kunnen de zwachtels je helpen de klachten te verminderen. Hulpverlening bij sport evenementen maakt graag om de EHBO post graag gebruik van deze zwachtels.

De voordelen van een Rosidal zwachtel

Rosidal zwachtels zijn luchtdoorlatend en zacht voor de huid. De Rosidal korte rek zwachtel geeft een gelijkmatige maar stevige druk, waardoor het lichaam wordt gestimuleerd om overtollig vocht af te drijven. Ook kan een Rosidal zwachtel gebruikt worden bij problemen met de enkel of andere sportblessures. De zwachtels geven dan een goede ondersteuning, zodat je kunt blijven bewegen zonder je blessure te verergeren. De evenementen hulpverlener kan een zwachtel aanleggen als je tijdens een sportevenement een blessure oploopt.

Rosidal TCS zwachtelen

Rosidal TCS is een systeem compressiezwachtels. Er worden twee soorten zwachtels gecombineerd voor het beste resultaat. Je gebruikt bij Rosidal TCS zwachtelen de SC zwachtel met een zachte binnenkant die de huid beschermt. Vervolgens leg je hier een Rosidal korte rek zwachtel overheen aan. Rosidal TCS zwachtels zijn comfortabel voor de patiënt en eenvoudig aan te leggen zijn door de therapeut. Bij rust is de druk van de Rosidal TCS zwachtel lager, zodat de zwachtels ook ’s nachts gedragen kunnen worden. Bovendien bevatten de zwachtels geen latex en zijn ze dus ook geschikt voor patiënten met een gevoeligheid hiervoor.


Vacatures

verpleegkundige Evenementenzorg Bekijk de vacature en meld je snel aan!

direct offerte

Direct een offerte aanvragen? Wij reageren binnen 2 dagen!

Direct contact:

Direct contact?Ons team staat voor je klaar!
088-990 98 03
evenementenzorg@wittekruis.nl

Zij kozen voor Witte Kruis Evenementenzorg

Dit zijn klanten van ons gewend