088 990 98 03
ma t/m vr van 9.00-18.00 uur

Witte Kruis Evenementenzorg en Safetyboat.nl bundelen hun krachten

De best mogelijke zorg bij evenementen op- en aan het water. Dat is de doelstelling van de samenwerking tussen Safetyboat.nl en Witte Kruis Evenementenzorg. De samenwerking werd deze week symbolisch bekrachtigd door het overhandigen van een reddingsboei.


Henk Schovers (Manager Witte Kruis Evenementenzorg en Martijn de Vries (directeur Safetyboat.nl bekrachtigen de samenwerking

Er vinden jaarlijks honderden evenementen op en rond het water plaats. De afgelopen zomer hebben we gezien dat recreatie en vermaak op en rond het water niet zonder risico is. De noodzaak voor deskundig toezicht en gespecialiseerde zorgverleners bij evenementen met een verdrinkingsrisico is dan ook actueler dan ooit. “Door het bundelen van ieders expertise zijn wij in staat om evenementen van klein tot groot te voorzien van kwalitatieve zorg. Zo zorgen wij samen voor minder incidenten op en rond het water.” aldus Martijn de Vries, eigenaar van Safetyboat.nl

Over Witte Kruis evenementenzorg

Witte Kruis is de grootste ambulancedienst- en acute zorgverlener van Nederland en staat voor zeer hoge kwaliteit hulpverlening en EHBO tijdens sportwedstrijden, evenementen en festivals. Witte Kruis Evenementenzorg zet voor haar eerste hulp en medische hulpverlening gespecialiseerde ambulance hulpverleners, artsen en EHBO-ers in die werken volgens de veldnorm Evenementenzorg. Witte Kruis Evenementenzorg is o.a. preferred Medical Supplier van de Knac Nederlandse Autosport Federatie (KNAF) en medical partner van Circuit Zandvoort.

Samenwerkign hulpverlening evenementen en festivals op het water Witte Kruis Evenementenzorg safetyboat

Over Safetyboat.nl

Safetyboat.nl is gespecialiseerd in veiligheid op en rond het water. Dit doen wij middels de inzet van reddingsboten, rescue teams, vaarwegmanagement en door het geven van trainingen. Safetyboat.nl is actief in de bouwsector, petrochemie, evenementen, filmindustrie en bij overheidsinstellingen.


Vacatures

Algemeen manager Evenementenzorg Bekijk de vacature en meld je snel aan!

direct offerte

Direct een offerte aanvragen? Wij reageren binnen 2 dagen!

Direct contact:

Direct contact?Ons team staat voor je klaar!
088-990 98 03
evenementenzorg@wittekruis.nl

Zij kozen voor Witte Kruis Evenementenzorg

Dit zijn klanten van ons gewend