088 990 98 03
ma t/m vr van 9.00-18.00 uur

Bekende freestyle voetballer Touzani doet ambulance challenge

Witte Kruis Evenementenzorg heeft de eer om de medische hulpverlening te verzorgen voor de evenementen van Touzani Training. Een eendaagse voetbaltraining voor kinderen die draait om plezier en freestyle voetbaltrucs zoals de panna. De bekende freestyle voetballer Soufiane Touzani geeft de training. Touzani is eigenaar van het grootste voetbalplatform van de Benelux. Ook is hij presentator (voor  o.a. Zappsport) en vlogt hij op zijn YouTube kanaal Touzani TV.  Met recht een bekende voetballer te noemen dus. Op Instagram heeft hij zelfs meer dan een miljoen volgers. Witte Kruis TV nam een kijkje bij de hulpverlening en op de EHBO-post bij het evenement.

Touzani wordt ook wel ‘panna koning’ genoemd. Hij daagt onze EHBO’er Jan uit voor een Panna-challenge. Wie wint er? En hoe gaat het Touzani af in de ambulance challenge van Witte kruis Evenementenzorg? Je ziet het in de video.

Ook nam Witte Kruis TV een kijkje in de EHBO-post van EHBO’er Ben. Wat komt er allemaal bij kijken om goede medische zorg te verlenen op evenementen en festivals? Witte Kruis Evenementenzorg verleent medische hulpverlening (van EHBO tot specialistische medische zorg) op evenementen en festivals in de gehele Benelux. Van arena tot woonwijk en van sporthal tot hindernisbaan.

Soufiane Touzani van Touzani training samen met Witte Kruis Evenementenzorg reportage over de EHBO post op dit evenement

Bekijk de reportage…


Vacatures

EHBO-er op evenementen en festivals Bekijk de vacature en meld je snel aan!

direct offerte

Direct een offerte aanvragen? Wij reageren binnen 2 dagen!

Direct contact:

Direct contact?Ons team staat voor je klaar!
088-990 98 03
evenementenzorg@wittekruis.nl

Zij kozen voor Witte Kruis Evenementenzorg

Dit zijn klanten van ons gewend